Gezichtsbehandeling

  

 

Iedere huid is uniek en verandert niet alleen door seizoensveranderingen, hormonen en emotionele factoren, maar ook met de jaren.
Een gezonde mooie huid is een kostbaar bezit. Om haar in topconditie te krijgen en te behouden is een goede verzorging nodig. Niet alleen door een regelmatig bezoek aan onze beautysalon, maar ook zeer door een goede huidverzorging thuis! Na een gezichtsbehandeling geven wij u een advies hoe u uw huid thuis het beste kunt verzorgen en met welke producten.

Wij werken met succesvolle en revolutionaire producten van Dr. R.A. Eckstein en steven naar een gezonde mooie huid. Tijdens de huidanalyse krijgen wij een goed beeld van uw huidtype en huidconditie. De behandelingen en de producten die wij gebruiken stemmen wij daarop af.

 

 

 

 

Kleine behandelingen

Al onze gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met extra behandelingen. Wanneer u een afspraak maakt voor een gezichtsbehandeling en daarnaast ook een losse behandeling wenst, dit graag even melden bij het maken van de afspraak, zodat wij de extra tijd kunnen inplannen.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor alleen een losse behandeling, zonder een uitgebreide gezichtsbehandeling!

Hieronder ziet u een overzicht met de losse behandelingen die wij aanbieden.

 

Harsbehandelingen

 

Haarverwijdering d.m.v. harsen kan worden toegepast in het gelaat en op het lichaam.

De azuleen hars of wax wordt in vloeibare vorm met een spatel aangebracht op het gebied waar de overbeharing zich bevindt. Daarna wordt er een katoenen strip aangedrukt en de haartjes hechten zich aan de hars. Met een snelle handbeweging worden zij verwijderd. De haren blijven ongeveer 4-6 weken weg, en komen langzaam weer terug.

Wanneer u zich voor het eerst laat harsen is het belangrijk dat de haren lang genoeg zijn. Om het maximale resultaat te behalen is het verstandig om de haren te laten groeien tot een lengte van minimaal 0.5 cm. Voordat u een harsbehandeling ondergaat is het belangrijk dat u 24 uur daarvoor geen zonnebank of dagje strand heeft gehad. Dit om onnodige irritatie te voorkomen. Gelieve geen bodylotion of crème te gebruiken omdat de hars zich dan niet goed kan hechten aan de haren.

Na de harsbehandeling voelt de huid heerlijk zacht aan en heeft u geen last van harde stoppels zoals bij het scheren of ontharingscrème. Dit komt omdat er bij die methode alleen dat gedeelte van de haar wordt verwijderd wat boven de huid uitsteekt.

Na de harsbehandeling wordt er een verkoelende gel van aloë vera of olie aangebracht.